StoryEditorOCM
KalelargaBORE SE ZA ŽIVOT

Mladić (27) bez dozvole jurio neregistriranim motociklom, naišao na teretno vozilo pa proklizao, iz suprotnog smjera udarilo ga osobno vozilo...

Piše Mišel Kalajžić
13. srpnja 2020. - 12:54

Motociklist (27) teško je stradao u prometnoj nesreći koja se jučer oko 15 sati dogodila na županijskoj cesti Vrsi - Poljica. Njegovo je stanje vrlo ozbiljno i liječnici se bore za njegov život jer je zadobio teške ozljede glave - doznali smo iz PU zadarske.

Do nesreće je došlo kad je mladi vozač, bez položenog vozačkog ispita iz A kategorije, upravljao neregistriranim motociklom, te naišao na teretno vozilo zadarskih oznaka koje se kretalo ispred njega. Počeo je kočiti, ali je zbog velike brzine proklizao i pao na kolnik zajedno s motorom. U tom je trenutku na njega naletjelo osobno vozilo zadarskih oznaka kojim je upravljala 40-godišnjakinja. Iako je imao zaštitnu kacigu, s teškim ozljedama opasnim po život hitno je prebačen u zadarsku Bolnicu.

S njim se vozio i suputnik koji je u nesreći prošao skoro bez ozljeda. Unesrećeni motociklist nalazi se na Jedinici intenzivnog liječenja.

20. travanj 2024 13:54