StoryEditorOCM
KalelargaU SV.FILIPU I JAKOVU

Muškarac (61) zapalio vlastitu kuću, buknuo veliki požar a on odšetao; u pozadini slučaja su neriješeni imovinsko-pravni odnosi

Piše L.B.
30. studenog 2020. - 17:10

Policijski službenici PP Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Njega se sumnjiči da je jučer poslijepodne u Sv. Filip i Jakovu namjerno izazvao požar na katu svoje obiteljske kuće, kao i u jednoj prostoriji u prizemlju kuće. Nakon što je zapalio vlastitu kuću, zbog, kako doznajemo, nerješenih imovinsko-pravnih odnosa, udaljio se u nepoznatom pravcu.

Požar su ugasili vatrogasci, a tom prilikom je nastala materijalna šteta koja će bit utvrđena naknadno.

Policijski službenici su nedugo nakon događaja pronašli 61-godišnjaka koji je doveden u službene prostorije, a kod njega su pronađeni predmeti koji se dovode u svezu s kaznenim djelom.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 61-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom priveden Pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

25. travanj 2024 00:37