StoryEditorOCM
KalelargaPOKUŠAJ UBOJSTVA U BIOGRADU?

Muškarac (68) namjerno pregazio ženu (67) automobilom, sumnja se i na napad nožem po glavi!

Piše M.K. RTL
23. prosinca 2018. - 15:45
sudinja3-200118

Jutros oko 10 sati, muškarac je automobilom u Biogradu na moru namjerno pregazio ženu, odmah po dojavi policija ga je uhitila.

Napad se dogodio u Osječkoj ulici u Biogradu gdje je policija uhitila muškarca koji je autom namjerno udario ženu.

Muškarac u dobi od 68 godina pokušao je u nedjelju prijepodne u Biogradu na Moru ubiti svoju suprugu i to tako da ju je najprije udario automobilom, a onda i, prema za sada nepotvrđenim informacijama, izbo nožem, javlja RTL.

Nesretna žena (67) prevezena je u bolnicu, a kako RTL neslužbeno doznaje, napad se dogodio kada se vratila iz crkve.

Odmah po nemilom događaju nesretna je žena hitno prevezena u zadarsku bolnicu, gdje je okrivena i rana na glavi za koju se može pretpostaviti da je prouzročena nožem.

- Nad muškarcem se provodi očevid u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom. Muškarac ima 68 godina, a žena 67 godina.Više informacija imat ćemo po završetku istražnog očevida - izjavio je glasnogovornik PU zadarske, Elis Žodan.

Kako doznajemo muškarac i žena nisu bili vjenčani, ali su živjeli zajedno kao supružnici u istoj kući. Napadač je zadržan na istraživanju u zadarskoj policiji, dok je žena zadržana na liječenju i još se ne zna kvalifikacija ozljeda.

Hoće li se napad tretirati kao pokušaj ubojstva, znat će se sutra ujutro, nakon očevida i istražnih radnji, dodali su u zadarskoj policiji.

19. travanj 2024 00:49