StoryEditorOCM
KalelargaHNK PRIMORAC

Na biogradskom igralištu izvršena prozivka igrača, novi trener najavio što od njih očekuje, evo tko je sve u timu!

Piše Ivica GJERGJA
18. srpnja 2023. - 14:08

U ponedjeljak u 19 sati na igralištu „Kazimir i Silvio“ u Biogradu novi „kormilar“ - trener Dragan Blatnjak izvršio je prozivku igrača Primorca koji će odraditi pripreme i startati pred kraj kolovoza u natjecanje u Trećoj NL-Jug. Prije toga predsjednik kluba Darko Banić i sportski direktor Leo Šarić su pozdravili igrače upoznali sa novim – starim trenerom i njegovim stučnim stožerom, te rekli što od njih traže, te dali riječ treneru Blatnjaku.

- Sve skupa vas pozdravljam, želim da se svi posvetimo već prvog dana našim obvezama, bit će teško i naporno no vjerujem u vas i vaše znanje nogometa. Očekuje nas težak rad i pripreme koje ćemo podijeliti u nekoliko faza i odraditi ih na našem igralištu. Na kraju ćemo odigrati i nekoliko prijateljskih provjernih utakmica, pred natjecanje u ligi. Sad idemo na trening, kazao je Blatnjak.

Igrači koji su u rosteru HNK Primorca: Mate Stojanov, Antonio Čulin, Dino Sikirić, Nikola Stura, Domgoj Torbarina, Dino Kulaš, Vice Birkić, Karlo Kadija, Frane Bitunjac, Luka Vodopija, Roko Nakić, Stefan Lazarevski, Musa Yusuf, Luka Koceić,Bruno Gašpar, Marko Gambiraža, Boris Labus, Alya Ockechukwu, Nikola Jurišić, Nino Jurjević-Adžić, Dome Dražina, Artem Tserr, David Vasilj, Bruno Kalac.

Stručni stožer: Dragan Blatnjak, Stipe Banić, Edo Bubnjar.  

02. svibanj 2024 05:49