StoryEditorOCM
KalelargaKAZNENA I PREKRŠAJNA

Na Bulevaru 30-godišnjak ukrao Golfa, policija ga otkrila na Bilom brigu, a našli su mu i 8,3 grama marihuane

Piše Zadarski.hr
5. svibnja 2022. - 09:48

Zadarska policija je provela kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe te prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga. Nakon što je policija zaprimila prijavu 36-godišnje vlasnice da joj je jučer, 4. svibnja oko 15,55 sati, u ulici Ante Starčevića u Zadru nepoznati počinitelj otuđio automobil VW Golf, splitske registarske oznake, policijski službenici započeli su tragati za počiniteljem.

Već u 18,20 sati policajci su na području gradskog predjela Bili Brig na ulici pronašli otuđeno vozilo iz kojeg se udaljila nepoznata muška osoba, a ubrzo je u Ulici Sv. Marije pronađen 30-godišnji počinitelj. Uhićen je i doveden u prostorije policije, a tom prilikom je od njega oduzeto oko 8,3 grama marihuane.

Protiv osumnjičenog se, po dovršetku kriminalističkog istraživanja, nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog krađe, a policija je vozilo u vrijednosti od oko 12 tisuća kuna vratila vlasnici.

Isto tako zbog posjedovanja marihuane protiv 30-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.

23. travanj 2024 12:37