StoryEditorOCM
KalelargaTKO ĆE DOBITI POSAO?

Na internetskim stranicama Narodnog muzeja Zadar objavljen poziv na razgovor za posao knjižničara. Već se šuška tko bi ga mogao dobiti...

Piše I.I.
2. rujna 2020. - 22:02

Na internetskoj stranici Narodnog muzeja Zadar objavljen je poziv za intervju povodom zaposlenja knjižničara na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom. 

Natječaj za posao knjižničara objavljen je 14. kolovoza 2020. godine u Narodnim novinama, u Hrvatskom 
zavodu za zapošljavanje i web stranici Muzeja. 

Ovog se puta na intervju poziva čak 20 kandidata, a u zadarskim kuloarima se već šuška kako je glavni kandidat, točnije kandidatkinja, za radno mjesto knjižničarke bivša djelatnica zadarskih medija.

Razgovor će se održati u Kneževoj palači u četvrtak u 8 sati, a za kandidata koji ne pristupi razgovoru ili ne dođe u točno naznačeno vrijeme za početak razgovora, smatrat će se da je povukao svoju prijavu na natječaj.

Razgovor će se sastojati od provjere motivacije, stručnih kompetencija za obavljanje poslova iz Natječaja te socijalnih vještina kandidata, te provjere rada u MS Office programskom paketu i Windows okruženju.

Nakon provedenog intervjua i provjere svi kandidati će biti obaviješteni pismenim putem o izboru kandidata, navode u pozivu na intervju koji potpisuje ravnateljica NMZ, Renata Peroš.

image
NMZ Zadar
image
NMZ Zadar
19. travanj 2024 18:04