StoryEditorOCM
KalelargaLOPOVI NE MIRUJU

Na meti im pršut, novac, cigarete i maslinik

Piše Zadarski.hr
22. listopada 2018. - 11:44
lopov_krada

S četvrtka na petak u Privlaci, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac i tri pršuta. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

U protekla dva mjeseca u Viru, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 56-godišnjaka, odakle je otuđio namještaj i razni alat. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena. 

S petka na subotu u Poljicima, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio cigarete i druge artikle. Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena.

Protiv nepoznatih počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava zbog teške krađe.

-------------------------------------------------------

U protekla dva mjeseca u Biogradu, nepoznati počinitelj je iz prostorija trgovačkog društva otuđio televizor. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

U petak poslijepodne u Zagrebačkoj ulici u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio torbicu u vlasništvu 28-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

S petka na subotu u ulici Benka Benkovića u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio bicikl u vlasništvu 36-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Od četvrtka do subote u Debeljaku, nepoznati počinitelj je iz maslinika u vlasništvu 58-godišnjaka, pobrao i otuđio 130 kilograma maslina. Materijalna šteta iznosi preko tisuću kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava zbog krađe.

04. svibanj 2024 22:45