StoryEditorOCM
KalelargaNEMA NAVALE

Na natječaj za direktora Turističke zajednice grada Zadra, koji traje do ponedjeljka, zasada pristigla samo jedna prijava

Piše I.I.
6. svibnja 2022. - 12:22

Natječaj za izbor direktora Turističke zajednice grada Zadra je i dalje u tijeku. Za sada je na adresu TZ grada Zadra pristigla samo jedna prijava. Svi zainteresirani svoje prijave mogu poslati do 9. svibnja, a u obzir će se uzeti i prijave koje kasnije stignu poštom, ali na kojima je jasno vidljivo da su odaslane do 9. svibnja. 

Nakon pristiglih prijava Turističko vijeće će sazvati sjednicu na kojoj će provjeravati valjanost pristiglih prijava, a nakon toga će se održati i razgovori s kandidatima koji zadovoljavaju uvjete natječaja. 

Podsjetimo kako se natječaj za dirketora TZ grada Zadra provodi zbog Zakona o turističkim zajednicama koji je donesen još 2019. godine, ali čije su odredbe koje se tiču izbora i mandata direktora TZ-ova na snagu stupile od siječnja 2022. godine. Riječ je o članku 22. Zakona koji kaže da se direktor TZ-a, po novome, bira na mandat od četiri godine te da je natječaj za njegov izbor dužno raspisati turističko vijeće.

19. travanj 2024 08:29