StoryEditorOCM
KalelargaNEMA ZAINTERESIRANIH

Na natječaj za nabavku opreme za Vruljicu i ŠC Višnjik u sklopu projekta Inclusive Play nije pristigla niti jedna ponuda

Piše I.I.
7. lipnja 2022. - 17:52

Na natječaj za nabavku opreme za Vruljicu i ŠC Višnjik u sklopu projekta Inclusive Play nije pristigla niti jedna ponuda. 

Procijenjena vrijednost natječaja je 1.256.000,00 kuna, a predmet nabave bila je isporuka i instalacija setova parkovne i didaktičke opreme za park „Vruljica“ i opreme za inkluzivno dječje igralište za Športsko-rekreacijski centar Višnjik. 

Oprema i sprave za osobe s i bez teškoća trebaju biti postavljene na području ŠC Višnjik, a za cilj imaju osiguravanje minimalne razine inkluzije djece s teškoćama u lokalnu zajednicu, te dodatnog podizanja kvalitete života, sadržaja i usluga za najranjivije skupine našeg društva.

Podsjetimo kako je još uvijek u tijeku odabir izvođača radova koji bi trebao urediti južni dio parka uz potok Vruljica i izgraditi inkluzivno dječje igralište za sve dobne skupine te na koncu urediti trim stazu duž ruba parka. Na taj su natječaj čija je procijenjena vrijednost 1,4 milijuna kuna pristigle dvije ponude koje uvelike premašuju taj iznos.

Povoljnija ponuda je ona tvrtke Cibo promet i iznosi 2,1 milijun kuna, dok je skuplju ponudu dala tvrtka Stipčević i iznosi 2,8 milijuna kuna. 

19. travanj 2024 08:16