StoryEditorOCM
Kalelarga‘PALI DILERI‘

Na području Zadra i široj okolici grada prodavali amfetamine, heroin, kokain i hašiš

Piše B.S.
21. prosinca 2022. - 09:35

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom Zadrana u dobi od 55, 32 i 31 godinu, te 22- godišnjakinjom također iz Zadra zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Naime, svih četvero se sumnjiči da su proteklih mjeseci na području Zadra, te široj okolici grada većem broju osoba prodavali amfetamine, heroin, kokain i hašiš.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, u utorak, 20.prosinca, temeljem naloga nadležnog suda u Zadru obavljene su pretraga domova i prostorija kojima se koriste na području Zadra, gdje je pronađeno oko 21,72 grama amfetamina, parkirano u više pojedinačnih pakiranja, dok je od osumnjičenih još oduzeto oko 3,48 grama amfetamina te oko 0,17 grama marihuane.

Protiv svih je nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnijeta kaznena prijava, te su u zakonskom roku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Nadalje, protiv 31-godišnjaka i 22-godišnjakinje, od kojih je oduzeta manja količina amfetamina i marihuane nadležnom sudu podnose se i optužni prijedlozi radi počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Svi su od ranije poznati policiji.

26. travanj 2024 23:57