StoryEditorOCM
KalelargaZADRŽAN U PRITVORU

Na području Zadra uhićen 31-godišnjak koji je prošle godine u Mandrama na Pagu napao i ozlijedio 23-godišnjaka oštrim predmetom

Piše B.S.
24. veljače 2022. - 14:50

U srijedu je na području Zadra uhićen 31-godišnjak koji se sumnjiči krajem listopada prošle godine.na Pagu pokušao teško ozlijediti 23-godišnjaka

Incident se odigrao u Mandrama 31. listopada 2021.godine oko ponoći, gdje je 31-godišnjak najprije u ugostiteljskom objektu verbalno i fizički napao mladića, a potom mu i na ulici ponovno prišao, te ga napao i ozlijedio oštrim predmetom.

Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u Domu Zdravlja u Pagu, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede, a 31-godišnjak se udaljio s mjesta događaja, te je bio nedostupan policiji.

Nakon što je uhićen nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, te je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave, dok  je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Isto tako, zbog narušavanja javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu, protiv njega je podnijet i optužni prijedlog zbog prekršaja iz članka 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

27. travanj 2024 03:06