StoryEditorOCM
KalelargaDUKIĆEVO REAGIRANJE

"Načinom na koji Radeta zlorabi svoj vijećnički mandat dokazuje kako je on tek proziran manipulator i političar za brzi zaborav"

Piše Zadarski.hr
22. travnja 2024. - 15:02

Gradonačenik Branko Dukić reagirao je na jutrošnje izjave Daniela Radeta 

"S obzirom na rezultate izbora u kojima je predsjednik gradske organizacije SDP-a u Zadru Daniel Radeta dobio potporu 616 od ukupno 60 193 građana Zadra koji su imali mogućnost izbora svojih predstavnika u Hrvatski sabor, jasno je kako nema nikakav politički ni javni „kapital“ zbog kojega bi mu uopće osobno odgovarao na njegova bulažnjenja. Uostalom, njegove laži u neprekidnim optužbama čak su i stabla u Foši na koje se jednom obrušio demantirala i unatoč njemu - prolistala.

Ipak, posljednje optužbe i laži prelaze čak i razinu njegovog neukusa i zahtijevaju osvrt.

Prije svega, njegovo prizemno, sad već i podzemno, prozivanje osoba imenom i prezimenom na odgovornost za nečija moguća grozna kaznena djela je jadno, ne samo politički, nego i ljudski. I zakonski utuživo.

Druga su mu tema nekakve nezakonite građevinske dozvole. Umjesto da politički prijeti „dokazima“, kao odgovoran građanin i gradski vijećnik te je dokaze trebao proslijediti nadležnim institucijama, pa i javno ih objaviti. Eto mu šansa – kao gradonačelnik ga na to javno pozivam. Da imam saznanja o tako nečemu, naravno, sigurno bih reagirao.

Načinom na koji zlorabi svoj vijećnički mandat Radeta je dokazao kako je on tek proziran manipulator i, kao takav, a dokazuju to i izborni rezultati, političar za brzi zaborav. Jedino vrijedno je što njegova politička karijera ostaje za primjer kako se lažima, podmetanjima i manipulacijama ne smije zlorabiti dobiveno povjerenje građana- završava Dukić. 

02. svibanj 2024 05:01