StoryEditorOCM
KalelargaKADROVSKI UPITNICI

Nadzorni odbor KK Zadra večeras smjenjuje direktora Žilavca, a o radu sportskog direktora Ridla će se raspravljati. Bez revizije - nema ni kredita?

Piše P.O.
13. lipnja 2022. - 12:44

Večeras će s početkom u 18 sati biti održana nova sjednica Nadzornog odbora KK Zadra na kojoj će biti obavljena najmanje jedna smjena. Smjena klupskog direktora Željka Žilavca uvrštena je u dnevni red sjednice baš kao smjena, ali to ne znači da ne bi moglo doći i do smjene sportskog direktora Zvonimira Ridla jer u dnevnom redu stoji da će se o njegovom radu raspravljati.

Osim tih "kadrovskih upitnika", Nadzorni odbor bi trebao donijeti i odluku o zahtjevu za kredit, o čemu suglasnost treba dati Gradsko vijeće. Ovog puta neće biti riječi o 3,7 milijuna jer će od tog iznosa biti odbijeno onih 700.ooo kuna što ih je Klubu u vidu poizajmice dao gradonačelnik Branko Dukić.

Na koncu, tu je i već poznati uvjet za obavljanje nezavisne revizije nad poslovanjem KK Zadra, što je uvjet bez kojeg Enio Meštrović i njegovi vijećnici ne žele ni čuti za kredit. 

26. travanj 2024 22:10