StoryEditorOCM
KalelargaOTVORENE PONUDE ZA NAJAM PROSTORA IZNAD ATRIJA ZA HOTEL

Najviši iznos daje Marko Kadija, brat vlasnika Gray bara s Narodnog trga, nudi 17 eura, Hrvoje Petričić ostao na početnih 12 eura!

Piše M. Kalajžić
17. prosinca 2019. - 14:49
atrij1-051219

Tvrtka Red White Blue Group iz Sv. Filipa i Jakova vlasnika Marka Kadije, ponudila je najviši iznos na javnom natječaju za zakup velikog i atraktivnog prostora iznad „Atrija” u kojemu je bila smještena ispostava Hrvatskih cesta.

Brat Jole Kadije koji na Narodnom trgu drži Gray bar (bivši Sunturist) ponudio je 17 eura po kvadratu za zakup dvije etažne jedinice na Bedemima zadarskih pobuna 11 namijenjene za herittage boutique hotel s najmanje četiri zvjezdice. Radi se o 382 kvadratna metra poslovnog prostora, a Grad Zadar je početnu cijenu odredio na 12 eura po kvadratu.

Filipović Investment d.o.o. Iz Zemunika Gornjeg u vlasništvu Kate i Ivana Filipovića iz Australije, ponudila je 13,5 eura po kvadratu. Tvrtka je osnovana tek nedavno, 23. listopada ove godine.

S velikim zanimanjem očekivala se ponuda tvrtke IPSE d.o.o. Benkovac u vlasništvu Hrvoja Petričića koji u najmu od Grada Zadra već nekoliko godina ima prostor restorana Atrij u prizemlju iste zgrade, a koji već dugo ne radi zbog teškoća s kanalizacijom i oborinskim vodama. Petričić je ponudio samo 12 eura po kvadratu što je početna cijena natječaja.

- Točno je, ponudio sam početnu cijenu jer iz iskustva znam da se tamo očekuju velika ulaganja tako da je ta cijena realna – kazao je kratko Petričić kojega smo kontaktirali telefonski jer nije prisustvovao otvaranju ponuda.

Predstavnik Red White Blue grupe, jedini koji je pratio otvaranje ponuda, nije davao izjave za javnost, niti se kasnije javljao na mobitel. 

Odluka o najboljoj ponudi u Gradu Zadru očekuje se za nekoliko dana.

23. travanj 2024 11:53