StoryEditorOCM
KalelargaZASLUŽENO

Nakon 30 godina na mjestu pročelnice za financije i proračun u mirovinu odlazi Bibijana Baričević, župan joj uručio cvijeće, a vijećnici zapljeskali

Piše I. I.
23. svibnja 2024. - 12:54

Nakon punih 30 godina rada na mjestu pročelnice za financije i proračun, danas je posljednji put pred vijećnicima Županijske skupštine govorila Bibijana Baričević. Razlog odlaska pročelnice Baričević je svakako zaslužen odlazak u mirovinu.

Ispratila je sve dosadašnje župane, a danas je aktualni župan Božidar Longin, upravo tijekom usvajanja Prijedloga godišnjeg izvještaja o izvršenju županijskog proračuna, nju ispratio u zasluženu mirovinu buketom cvijeća uz riječi zahvale predsjednika Županijske skupštine i veliki pljesak svih nazočnih vijećnika.

- Veliko hvala svima, ovo nisam očekivala. Koliko mi je drago što odlazim u mirovinu, toliko mi je teško jer sam tu 30 godina. Vjerujem da će moja služba i dalje nastaviti vrijedno raditi. Ako sam nekad bila neugodna i glasna, a znala sam to biti jer sam iz Sukošana i malo sam "grlatija", molim vas za ispriku, našalila se pročelnica Bibijana i poželjelia svim vijećnicima da u mirovinu odu sa 65 godiina sretni i veseli kao što je ona. 

16. lipanj 2024 15:46