StoryEditorOCM
KalelargaFOTOGRAFIJE S MJESTA TEŠKE PROMETNE NESREĆE

Nakon izravnog sudara s tegljačem poginuo 43-godišnji L.S., ozlijeđen bračni par iz Zadra i njihovo petogodišnje dijete

Piše B.S.
18. listopada 2018. - 16:13
murvica_prometna2-181018.JPG

NOVO

Prema rezultatima očevida prometne nesreće koja se dogodila jutros oko 10,15 sati na Državnoj cesti 8 između Murvice i Crnog sumnja se da je 43-godišnjak upravljajući Fiatom (ZD) u smjeru Murvice iz neutvrđenih razloga prešao na suprotni kolnički trak i izravno se sudario s tegljačem Scania(OS) kojim je iz suprotnog smjera upravljao 52-godišnjak. Nakon sudara Fiat se odbio u Peugeot (ZD), kojim je u smjeru Murvice upravljao 46-godišnjak.

U prometnoj nesreći smrtno je stradao 43-godišnji vozač Fiata (ZD), a ozlijeđeni su vozač i putnici iz Peugeota (ZD), 46-godišnjak, njegova 41-godišnja supruga i njihovo petogodišnje dijete. Oni su trenutno u zadarskoj bolnici, te se nalaze izvan životne opasnosti.

 

RANIJE

Jutros, oko 10,15 sati na Državnoj cesti 8 između Murvice i Crnog dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo više vozila.

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, u prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovali šleper i dva automobila, jedna je osoba smrtno stradala, a više je ozlijeđenih osoba.

Na teren su upućeni policajci, vatrogasci i HMP, a promet tom dionicom D8 je u potpunosti obustavljen i odvija se obilazno. Do nesreće je došlo stotinjak metara sjeverno od odmorišta Crno.

 

15. lipanj 2024 22:28