StoryEditorOCM
KalelargaKAOS U HITNOJ

Nakon smjene Erlića i ostavke Čačića, priopćenjem se oglasio i zamjenik ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Mladen Oluić i - dao ostavku!

Piše Zadarski.hr
16. siječnja 2022. - 15:15

Nakon što je u petak odlukom Upravnog vijeća s mjesta ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije smijenjen Ivica Erlić, a član Upravnog vijeća Antun Čačić odmah nakon toga dao ostavku, oglasio se i zamjenik ravnatelja dr. Mladen Oluić

- Današnjim danom podnosim ostavku na mjesto zamjenika ravnatelja ZZHM Zadarske županije, na mjesto Predsjednika Stručnog vijeća ZZHM Zadarske županije te na mjesto Predsjednika Etičkog povjerenstva ZZHM Zadarske županije - naveo je u priopćenju za javnost.

Od dr. Mladena Oluića i od Antuna Čačića je predsjednik Upravnog vijeća Šime Rušin zatražio da se u roku od 15 dana očituju na izjave Ivice Erlića. Prema Erliću,  on se u dogovoru s njima  uputio na Hitni prijem i time je opravdavao svoj izlazak iz kućne izolacije.

Za vršiteljicu dužnosti ravnateljice je nakon smjene Erlića imenovana Ivana Šimić, dosadašnja voditeljica službe za financije. 

18. travanj 2024 04:49