StoryEditorOCM
KalelargaHORVATINČIĆ O PRAVOMOĆNOJ PRESUDI ZADARSKOG SUDA

Nakon što je saznao da mora u zatvor: "Ja sam osobno donio jednu odluku"

4. prosinca 2019. - 15:52
sudjenje_horvatincic09-031018

Zadarski Županijski sud donio je pravomoćnu presudu pooduzetniku Tomislavu Horvatinčiću optuženom zbog izazivanja pomorske nesreće u kojoj je u kolovozu 2011. poginuo talijanski bračni par Salpietro, no s tog suda ne žele potvrditi pisanje medija da je Horvatinčiću potvrđena presuda od 4 godine i 10 mjeseci zatvora.

"Odluka je donesena u ponedjeljak, u utorak je otpremljena na Općinski sud u Šibeniku, koji je donio prvostupanjsku presudu, i to je sve što vam mogu potvrditi", izjavio je u srijedu Hini glasnogovornik zadarskog Županijskog suda Hrvoje Visković.

Njegov odvjetnik Veljko Miljević za Vijesti.hr je rekao da u njegov ured nije stigla Odluka o pravoćnosti presude, a dodao je i da mu je rečeno da ta odluka nije ni otpravljena.

Sam Horvatinčić kaže da odluku da je njegova presuda pravomoćna nije dobio ni vidio, no novinarima RTL-a je rekao sljedeće:

'Ja sam osobno donio jednu odluku, a to je da neću davati bilo kakve izjave ubuduće osim ako mi se ne omogući medijski prostor gdje ću gledateljima 'uživo' moći detaljno iznijeti svoju stranu priče i uputiti ih u sve što se događalo', rekao je Horvatinčić.

20. travanj 2024 12:03