StoryEditorOCM
KalelargaGRAD KOŠARKE

Navijači donirali KK Zadar: Istinska ste suprotnost onima koji sjede u uredima (i vijećnicama) Grada Zadra. Mi nesebično dajemo, dok oni sebično uzimaju

Piše Zadarski.hr
27. studenog 2022. - 10:46

Udruga Grad košarke na svojom je FB profilu objavila priopćenje kojeg prenosimo u cijelosti:

Dragi članovi udruge Grad košarke, dragi navijači Zadra, dragi Zadrani i svi kojima je Zadar u srcu.

U ovo subotnje jutro, prije još jedne borbe naše momčadi na terenu, a tijekom borbe našeg kluba koja traje kontinuirano već duže vremena, javljamo se ponosni s jednom novom viješću. Ponosni na vas, ponosni na klub koji je otvorio vrata navijačima, a ponosni i na cjelokupnu udrugu jer znamo da je ovo potez koji dolazi iz srca i dio je većeg sna.

Nije puno, nije malo, ali je dovoljno da možemo pomoći svome klubu u ovom trenutku. Udruga Grad košarke na datum 25.11.2022. donirala je KK Zadar iznos od 25.000 kuna. Iznos je to u koji ulaze članarine članova udruge i prihod od prodanih majica. Iznos je to koji će u teškim trenucima koje nam je direktor kluba prekjučer ilustrirao kroz brojke, barem malo doprinijeti klupskom budžetu.

Ovaj potez više od svega nosi simboliku. A ona govori da je mali čovjek, navijač Zadra, zaljubljenik u grad, klub i košarku, svome klubu bio spreman dati i dao nešto opipljivo. Dokaz je da kada zajednički djelujemo ka jednom cilju već u prvoj godini možemo napraviti nešto konkretno. A onda u narednim godinama i većim iznosima sudjelovati u financiranju klupskog djelovanja.

I zato vam svima čestitamo, jer ste pokazali da su navijači istinska suprotnost onima koji sjede u uredima (i vijećnicama) Grada Zadra. Suprotnost jer mi nesebično dajemo, dok oni sebično uzimaju, ako ne direktno (nećemo nikoga optuživati), onda na način da se ne udostoje popraviti ono što su uništili. A kada daju, opet daju ono što ide iz naših džepova. Uistinu nas nije briga što je posrijedi u među-političkim odnosima, ali ako svih ovih godina nisu našli privatnog partnera ili vlasnika da preuzme klub, moraju biti svjesni da je on i dalje njihova briga i da probleme moraju sanirati.

Neka ova lijepa i iskrena navijačka gesta bude putokaz i apel svima u i oko kluba.

Čak i ako ti koji/a ovo čitaš, shvaćaš i osjećaš potrebu kluba, pozivamo te da nastaviš započeto i uplatiš na klupski račun, kao tvrtka ili pojedinac.

Mi smo ti koji pokazujemo kako se čuva baština.

MI SMO Zadrani

ZADAR je naš!

23. travanj 2024 22:44