StoryEditorOCM
KalelargaNAPUNILO SE AUTO

Nedovršeni odvod na Muraju uništio parkirani automobil! Ćurković: ‘Slučaj će se prijaviti osiguravajućoj kući koja će nadoknaditi štetu‘

Piše Zadarski.hr
7. kolovoza 2020. - 21:50

Nevrijeme koje je sredinom tjedna iznenadilo brojne Zadrane i turiste, najviše je ipak šokiralo jednu stanovnicu Poluotoka čiji je automobil parkiran podno Muraja uništen. 

Kombinacija velikih oborina i nedovršene rekonstrukcije bedema rezultirala je time da joj je na automobil palo nekoliko desetaka litara kiše i šljunka iz odvoda u koji utječu oborine s Muraja. 

S problemom gospođe koje je fotografije svog automobila objavila na Facebook stranici TRN U OKU...ZADAR upoznali smo i v.d. pročelnika Upravnog odjela za EU fondove Antu Ćurkovića koji je odmah nakon našeg razgovora kontaktirao gospođu, ali i izvođača radova. 

- Razgovarao sam s izvođačem i s gospođom kojoj je oštećen automobil. Treba napomenuti kako taj odvod neće takav ostati, već će se na njega spojiti cijev koja će ići niz bedeme. No, kako radovi još uvijek nisu gotovi, prilikom velikih oborina voda je tu otjecala i napravila štetu na vozilu. S obzirom na to da je izvođač radova u posjedu police osiguranja, gospođa čiji je automobil oštećen će kontaktirati izvođača radova i oštećenje će se prijaviti osiguravajućoj kući te tako i nadoknaditi šteta gospođi, kazao nam je Ćurković. 

18. travanj 2024 08:41