StoryEditorOCM
KalelargaDOBRA VIJEST

Nema više blata i prašine: u četvrtak kreće asfaltiranje državne ceste do Kožina!

Piše Zadarski.hr
22. svibnja 2024. - 18:46

Radnici tvrtke Euro projekt u srijedu poslijepodne obavljali su posljednje pripreme na državnoj cesti do Kožina prije polaganja završnog sloja asfalta u četvrtak prije podne.

- Podloga je pripremljena, asfaltiranje kreće u četvrtak ujutro - kazao nam je Mladen Ninčević, direktor Euro projekta, tvrtke nositelja izgradnje projekta aglomeracije Zadar - Kožino - Petrčane.

- Asfalt ćemo položiti u dužini od oko jednog kilometra, tako da planiramo promet otvoriti u petak ujutro. Za sfaltiranje će ostati samo dio od mjesnog groblja do ulice Put Primorja. Taj dio planiramo završiti u idućih desetak dana. Mi smo mještanima Kožina obećali da ćemo asfaltirati glavne prometnice do mjesta i unutar mjesta do početka lipnja i na nama je da to obećanje ispunimo - ističe Ninčević dodajući kako vjeruje da će cijeli posao oko asfaltiranja završiti najkasnije do 5. lipnja.

Polaganja asfalta na dijelu državne ceste predstavlja veliko olakšanje za sve stanovnike koji svakodnevno koriste tu prometnicu prema Ninu i Viru na kojoj su se zadnjih mjeseci zbog radova na aglomeraciji i rekonstrukcije križanja na Žmirićima redovito stvarali veliki prometni čepovi.

image

Pripreme za asfaltiranje državne cesete do Kožina

Zadarski.hr/Slobodna Dalmacija
image

Pripreme za asfaltiranje državne cesete do Kožina

Zadarski.hr/Slobodna Dalmacija
15. lipanj 2024 01:48