StoryEditorOCM
KalelargaFOTO: HELIKOPTER, BRODOVI, RONIOCI: TRAJE INTENZIVNA POTRAGA ZA TIJELOM ISPOD MASLENIČKOG MOSTA

Neslužbeno doznajemo da je život sebi oduzeo 45-godišnji pilot kanadera!

Piše L.B.
31. listopada 2017. - 10:35
IMG_20171031_101834

Zadarska policija potvrdila je u utorak ujutro da se, prema svim indikacijama, radi o muškarcu starom 45 godina, koji je živio u Zadru i koji je u ponedjeljak "pao ili skočio" sa Masleničkog mosta.

Međutim, neslužbeno smo, iz drugog izvora, doznali da se radi o pilotu kanadera, čije ime nam je poznato, no iz pijeteta prema obitelji nećemo ga objavljivati dok ne bude pronađeno tijelo za kojim trenutačno traje intenzivna potraga. Čovjek koji nam je kazao da se radi o pilotu kanadera i njegovo ime i prezime bio je jutros toliko potresen da je jedva govorio, poznavao ga je dobro i bio je očevidac tragedije. Njegovo ime također nećemo navoditi, kako nas je i zamolio.

U potragu za 45-godišnjakom koji se upucao na mostu trenutačno tragaju dva broda, jedan policijski i jedan od Lučke kapetanije, a MORH je na raspolaganje stavio helikopter.

Iz Specijalne jedinice PU splitsko-dalmatinske stigli su ronioci koji pretražuju područje. Potraga je intenzivna, kazao nam je glasnogovornik PU zadarske Elis Žodan.

- Mi smo jučer, u ponedjeljak, u 15,40 sati dobili dojavu o nestanku 45-godišnjeg muškarca iz Zadra. Otprilike 40 minuta nakon toga dobili smo drugu dojavu, da je muška osoba pala ili skočila sa Masleničkog mosta. Postojale su informacije da se vjerojatno radi o osobi čiji je nestanak prijavljen i trenutačno intenzivno tragamo za nestalom osobom – bilo je sve što je rekao Žodan.

Druga osoba sa kojom smo razgovarali rekla nam je da se radi o pilotu kanadera.

Naš fotoreporter snimio je i ribarske brodice uz brodove policije i Lučke kapetanije, koji su također ponudili pomoć u traženju.

- Ovo je veliki gubitak za Oružane snage i Republiku Hrvatsku - rekao je jedan od policajaca koji sudjeluje u potrazi.

O događaju ćemo i dalje izvještavati…   

20. travanj 2024 11:30