StoryEditorOCM
KalelargaPREMA GAŽENICI

Niknula betonska konstrukcija novog trgovačkog lanca u Zadru! Prije nekoliko dana objavljen je i natječaj za voditelja zadarskog centra

Piše AVS
3. prosinca 2022. - 17:14

U Ulici 159. brigade Hrvatske vojske, na velikoj parceli između poslovnica "Pevexa" i riječkih "Plodina",  niknula je betonska  konstrukcija novog trgovačkog centra u Zadru.

Riječ je investiciji tvrtke "Era-Commerce" iz Makarske kojoj je ovo prvi logističko- prodajni centar u Zadru, a ovaj dalmatinski lanac specijaliziran za prodaju građevinskog materijala i opremanje interijera već je prisutan od Šibenika do Metkovića. 

Na zemljištu površine oko 16 tisuća četvornih metara gradi se će trgovački objekt s prizemljem i jednim katom, bruto površine od gotovo 7000 kvadrata, a prije nekoliko dana objavljen je i natječaj za voditelja zadarskog centra. 

Tvrtka "Era commerce" osnovana je 1993. godine, u vlasništvu je poduzetnika Ante Bebića, a zapošljava više od 200 ljudi. Zadarski centar bit će njihova šesta investicija, uz postojeće u Makarskoj, šibenskim Njivicama, Opuzenu i Sinju te u Velikoj Gorici.

 

18. travanj 2024 15:41