StoryEditorOCM
KalelargaNOVO UPRAVNO VIJEĆE?

‘Nismo dostojni donositi odluke o fundusu Znanstvene knjižnice, jer je sva ta građa donirana Gradu Zadru, a mi bismo sada to trebali prepustiti državi‘

Piše P. O.
13. listopada 2023. - 13:36

Iz Grada Zadra i Čistoće najavljuju poskupljenje, a Nezavisna lista Enija Meštrovića najavljuje da taj prijedlog neće podržati sve dok se otpad umjesto na deponij kod Dikla ne počne voziti u CGO Biljane Donje. Trideset godina slušamo priče o zatvaranju deponija, pa neka sada Grad plaća eventualne penale, a ne građani, zaključuje Meštrović koji je najavio da će zatražiti da Odbor za izbor i imenovanje Gradskog vijeća predloži dvoje novih članova u Upravno vijeće Znanstvene knjižnice.

- Naši su kandidati Tatjana Petrić i Milenka Bukvić. Mislim da svi mi gradski vijećnici nismo dostojni donositi odluke o fundusu Znanstvene knjižnice, jer je sva ta građa donirana Gradu Zadru, a mi bismo sada to trebali prepustiti državi i Sveučilištu u Zadru. Mi u tome nećemo sudjelovati, a tko ima hrabrosti za donošenje takve odluke, neka za to digne ruku, kaže Meštrović.

09. svibanj 2024 04:10