StoryEditorOCM
KalelargaFOTO I VIDEO

Noćnu dramu u Gaženici izazvao je lovac iz Slovenije Janez A. (44)! U pucnjavi je lakše ranjen specijalac! Pogledajte video i fotografije s lica mjesta

Piše AVŠ
29. travnja 2022. - 09:46
Zadar, 290422. Sinoc u 22.45 sati u Gazenici, na podrucju luke, doslo je do pucnjave od strane jedne muske osobe koja je tom prilikom iz vatrenog oruzja ispalila nekoliko hitaca. Nakon visesatnog pregovaranja, jutros u 06.31 sati policijski sluzbenici su osobu savladali te je osoba uhicena.Jure Miskovic/Cropix

Policija u službenim prostorijama trenutačno provodi kriminalističko istraživanje nad osumnjičenikom, za kojeg je utvrđeno da se radi o 44-godišnjem državljaninu Slovenije koji je prethodno tijekom noći iz vatrenog oružja ispalio više hitaca u more i u pravcu policijskih službenika.

- Tom prilikom jedan policijski službenik je lakše ozlijeđen te mu je pružena liječnička pomoć,a u cilju utvrđivanja i drugih relevantnih činjenica te okolnosti navedenog događaja, policija i dalje nastavlja s kriminalističkim istraživanjem- priopćili su iz PU zadarske.

Dramu u Gažnici, koja se odvijala cijelu noć, prema još uvijek neslužbenim informacijama, izazvao je slovenski lovac Janez A. (44) koji je bio na putu prema Crnoj Gori! 

 Navodno je ispalio desetak hitaca iz karabina s optikom pri čemu je u nogu ranio jednog od specijalaca koji su s njim pregovarali cijelu noć, jutros do 6 sati i 30 minuta kada je konačno savladan i uhićen. 

Prema prvim informacijama, ozljede koje je zadobio policajac nisu teške i nije u životnoj opasnosti. 

Što se dogodilo u zadarskoj luci i zbog čega je Slovenac počeo pucati vatrenim oružjem, trebalo bi biti poznato uskoro, kada se očekuje obraćanje zadarske policije. 

Za sada je poznato kako su u Gaženici bili i snajperisti, no drama je riješena bez njihove intervencije.

Također, u pomoć su bili pozvani specijalci iz Lučkog, no oni su u Zadar stigli jutros kad je drama bila gotova.

 

 

 

 

 

26. travanj 2024 00:29