StoryEditor
KalelargaZADRANKA U IGRI

Novo pojačanje MOSTA - Marjana Botić: "Hrvatska može biti čestita i uređena država!"

Piše Most/Zadarski.hr
4. lipnja 2020. - 14:40
Marjana BotićHnaza Media

Nezavisna vijećnica u skupštini Zadarske županije Marjana Botić izabrana je s liste Akcije mladih i Mosta.

- Nalazim se pokraj zgrade stare poliklinike koju je Zadarska županija prodala osobi koja se naziva kraljem vjetra. Ako se svi ne probudimo, zgrada po zgrada, vala po vala, zadnja tvornica, posljednji izvor vode - ostajemo bez svega. Ako vam je toga dosta, to se može i mora promijeniti - govori Botić u videu koji je objavljen na službenim Facebook stranicama "MOST nezavisnih lista

Rekla je kako je Most pokazao hrabrost i nije bježao od odgovornosti sudjelovanja u Vlasti.

- Kad su vidjeli koliko je korumpirana, jedini su u Hrvatskoj od osamostaljenja koji se nisu raznim isprikama držali vlasti, već su postali ogromna brana rasprodaje Hrvatskih resursa te glas razuma i čestitosti u hrvatskom političkom okruženju. U devetoj izbornoj jedinici listu nosi narodni čovjek Miro Bulj. Ako ne izađemo na izbore, njegov snažan i jak glas može nam biti ukraden. Mi smo ti koji trebamo potaknuti promjene - istaknula je u svom govoru Botić te dodala kako Hrvatska može biti čestita i uredna država samo ako se u njoj cijene takve vrijednosti.

- To sad nije slučaj, ali to možemo izmijeniti 5. srpnja na izborima. Moram vjerovati u to da se Hrvatska budi 5. srpnja premda bi mnogi željeli da ostane spavati." – zaključila je Botić.

Video pogledajte ispod:

27. srpanj 2021 08:42