StoryEditorOCM
KalelargaTOTALNO LUDILO

Obiteljska svađa na društvenim mrežama oko prometne u Poličniku: kći brani uhićenika i napada novinare i policiju, a mama joj prijeti objavom snimke!

Piše IN
30. svibnja 2020. - 20:05

Nakon što je Zadarski.hr u subotu ujutro objavio infomaciju iz policije da je u Poličniku uhićen 40-godišnjak koji je autom sletio s ceste i pobjegao s mjesta nesreće, a pritom nije pomogao ozlijeđenoj maloljetnici, nego je automobil sakrio u grmlje, živa rasprava o događaju razvila se na društvenim mrežama.

Među brojnim komentatorima javila se i sama maloljetnica koja je sudjelovala u nesreći, kako bi napala novinare i demantirala policijski izvještaj iznijevši svoju verziju događaja. Zanimljivo je da se toj njenoj javno iznesenoj verziji na istom mjestu suprotstavila majka. Prenosimo njihov "dijalog" na društvenim mrežma, bez intervencija:

KĆER: Ja stvarno ne znam što je s vama novinarima jeste vi normalni???? Ja sam dite od 17 god. koje je stradalo u prometnoj u poličniku o kojoj sad svi pišu tek nakon što su čovika priveli u zatvor.Kakve su ovo gluposti da me ostavio na cesti nakon prometne i pobjegao i da mi nije pružio pomoć pa zašto pišete gluposti???Taj čovik je meni pomogao da ja izađem iz auta,pomogao mi je otpetljati kosu koja je bila zaglavljena pod šiberom pošto je auto bio na krovu, pomogao me prevesti do najbliže kuće i budio ljude da me odvedu na hitnu, dao mi je vode i pomogao mi je da obrišem malo lice i da dođem sebi a vi ovako pišete PA SRAM VAS BILO!!! Svaki dan dok sam bila u bolnici pitao je kako sam i raspitivao se oću li biti dobro i kakve su posljedice,a to što je on nakon toga išao micati auto s ceste to je već neka osobna stvar di je jednostavno to morao napravit zbog policije ALI TEK NAKON ŠTO SE POBRINUO ZA MENE. Meni zapravo uopće nije jasno zašto je on u zatvoru ako je u zatvoru radi ovih stvari što pišu u novinama jer to je DALEKOOO od istine i stvarno je jako pokvareno pisati tako o nekome i širiti lažne informacije jer niko osim mene ne može dat prave informacije a ja sam ih sad dala. Taj čovik mene nije natirao da ja uđem s njim u taj auto i da se vozim, već mi je tribao prijevoz do poličnika a njega sam poznavala zbog toga što je u rodu s mojim dobrim prijateljem pa sam ga zatražila da me vozi. On sigurno nije htio prevrnuti svoje auto i razbiti ga skupa sa mnom u njemu niti je htio bježati od policije,a vi se ponašate kao da me čovik htio ubiti i ostavio na cesti ka zadnjeg pasa,a to je daleko od istine. Ne sramim se uopće reći da mu ja ništa ne zamjeram jer to sam rekla i na policij niti se sramim reći da je to jedan dobar čovik s velikim srcem koji je samo po sebe loš ponekad. Mene je zapravo sram ovih članaka što se piše o tome jer je sramota pisati tako o čoviku koji je tek priveden i širiti tolko lažnih informacija SRAMOTA.

MAMA: Ne piši gluposti. Dobro znaš priču, a ovo nisu pisali novinari nego je službeno policijsko izvješće!

KĆER: Mama upravo sam napisala istinu da ispravim ovu hrpetinu lazi koja je napisana po portalima,a ako je policija ovo poslala novinarima onda je doslovno odvratno sto ga toliko mrze da tako izmisljaju cak i pored izjave koju sam dala upravo njima,policajcima, istina koja je ista kao i moj prijasnji komentar znaci ovo je zalosno ljudi moji sto se pise ispada ko da me covik razbia i ostavia ka zadnjeg pasa da lezim i pobigao sakrivat auto TO NIJE ISTINA

MAMA: Ne zajebavaj se jer ću pustit snimku izjave pa ćemo svi vidit s kakvim finim životinjama se družiš. Sad obriši ovo, ionako se cijeli grad sprda s tobom. Lik je napravio više kaznenih djela i za njih će odgovarati, ma što ti sada izmišljala.

26. travanj 2024 19:35