StoryEditorOCM
KalelargaLOKALNI IZBORI 2021.

Objavljene službene liste kandidata za župana, gradonačelnike i načelnike: glasajte za njih u našim anketama i pratite izbore na portalu Zadarski.hr!

Piše Iva Ivanac
1. svibnja 2021. - 21:18

Županijsko, gradska i općinska izborna povjerenstva objavila su valjane kadidacijske liste i kandidature za župana, gradonačelnike i načelnike općina u Zadarskoj županiji. 

Na interkativnoj karti portala Zadarski.hr od sada možete glasati za vaše kandidate, pogledati kakvi su rezultati u vašem gradu i općini bili na posljednjim lokalnim izborima te pročitati najnovije članke koji se tiču nadolazećih izbora u vašem mjestu stanovanja. 

Iako su neke ankete za gradonačelnike i načelnike te za župana Zadarske županije već bile objavljene na našem portalu, a neki kandidati su naknadno dodavani, u subotu smo, nakon objave službenih lista i kandidatura, sve ankete resetirali i vratili na nulu kako bi predizborna utrka bila ravnopravna za sve sudionike izbora. 

Sada svi gradovi i općine u Zadarskoj županiji na interaktivnoj karti imaju pripadajuću anketu i s njima povezane članke o izborima.   

24. travanj 2024 01:05