StoryEditorOCM
KalelargaNA GRADSKOM GROBLJU

Odavanjem počasti i misnim slavljem svečano je obilježen Dan policije i blagdan njezinog zaštitinika

Piše ZADARSKI.HR
28. rujna 2021. - 18:52

Povodom obilježavanja Dana policije i blagdana Svetog Mihovila, načelnik Policijske uprave Anton Dražina je sa svojim najbližim suradnicima danas na Gradskom groblju u Zadru, ispred centralnog križa, položio vijence i zapalio svijeće u spomen na sve poginule hrabre hrvatske redarstvenike.

Vijence su položili i roditelji i članovi obitelji poginulih pripadnika Policijske uprave zadarske, zadarski župan Božidar Longin te gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukića sa svojim suradnicima, predstavnici hrvatske vojske, predstavnici udruge SJP „Poskoci“ i „Prvi hrvatski redarstvenik“ i Udruga DragovoljacaMUP-a i ZNG. 90-91.

Nakon polaganja, u crkvi Sv. Ivana Krstitelja na Relji uslijedila je sveta misa koju je predvodio vojni kapelan kapelanije „Sv. Gabrijel arkanđeo“, don Ivo Topalović.

Policijskim službenicima koji su ove godine nagrađeni za savjesno, profesionalno i odgovorno postupanje u službi, te postignute rezultate u predanom radu, bit će uručene zahvalnice i priznanja.

 Nastavak obilježavanja Dana policije nastaviti će se i tijekom svečane proslave obilježavanja Dana obrane grada Zadra gdje će se predstaviti svi rodovi policije postavljanjem taktičkog-tehničkog zbora.

06. lipanj 2023 11:22