StoryEditorOCM
KalelargaNIJE NEGO

Odgovor iz TZ Grada Zadra: Beni‘s Limousine Service iz New Yorka pruža usluge kombi prijevoza - nismo koristili nikakve luksuzne limuzine

Piše Zadarski.hr
1. prosinca 2023. - 14:24

Na objavu Daniela Radete o troškovima prijevoza zadarske turističke delegacije u New Yorku, reagirala je Turistička zajednica Grada Zadra čiji odgovor objavljujemo u cijelosti.

-Nastavno na neistinite objave g. Radete vezano uz troškove prijevoza zadarske delegacije u New Yorku, ovim putem obavještavamo javnost kako kompanija pod nazivom Beni‘s Limousine Service iz New Yorka pruža usluge kombi prijevoza te je Turistička zajednica grada Zadra angažirala usluge predmetnog prijevoznika za transfer od Zračne luke JFK do hotela (cca. 50-60 minuta vožnje) na dan dolaska i natrag na dan odlaska te na dan same prezentacije od hotela do restorana i potom povratak u hotel, a sve su vožnje bile za dvanaest osoba.

Pritom luksuzne usluge ili limuzine nisu bile korištene, već isključivo standardna taxi usluga prijevoza u kombiju za 12 osoba.

Usluga prijevoza je sastavni dio troškova službenog putovanja i skladu je sa zakonskim propisima, stoji u odgovoru iz TZ.

 

 

27. travanj 2024 23:55