StoryEditorOCM
KalelargaPRVI KORAK

Održan sastanak predstavnika HNK Zadar i Grada Zadra povodom pristiglih ponuda, sada slijedi predstavljanje projekta gradskim vijećnicima

Piše Zadarski.hr
23. svibnja 2023. - 16:49

Predstavnici HNK Zadar održali su danas sastanak s predstavnicima Grada te predstavili dvije ponude od strane zainteresiranih investitora. Investitori zadarskih korijena iz Australije i Kanade poslali su obvezujuće ponude na klupsku adresu stadiona na Stanovima, a predsjednica Kluba Iva Bokanović Krševan Santini te su ponude predstavili gradonačelniku Branku Dukiću te Ivanu MijolovićuKrešimiru KaramarkuAnti ĆurkovićuSnježani Jurinić Darku Kasapu iz Grada Zadra.

Zadovoljni smo sastankom, napravili smo prvi važan korak. Na idućem sastanku s predstavnicima vijećničkih klubova treba se definirati pozicija Grada Zadra nakon čega će se pristupiti razgovorima s potencijalnim investitorima – istaknula je predsjednica Bokanović.

Sastanak s predstavnicima vijećnika klubova Gradskog vijeća Grada Zadra će se održati u srijedu 31. svibnja 2023. Njima će se predstaviti uvjeti koje u konačnom preoblikovanju HNK Zadar treba ispuniti Grad Zadar i time stvoriti pretpostavke za buduće aktivnosti u interesu svih dionika.

23. travanj 2024 12:30