StoryEditorOCM
KalelargaUZALUD IM TRUD...

Opet problemi s prometnicama, ovog puta na Bilom Brigu: "Već tri mjeseca nitko ne reagira na naša upozorenja! Zakrpajte više tu rupu na cesti!"

Piše I.I.
4. srpnja 2023. - 14:34

Iako smo već pisali o ulici Svete Marije na Bilom brigu i rupi na cesti koja je ostala nakon sanacije puknuća cijevi, stanovnici ovog zadarskog kvarta ponovno upozoravaju kako se od njihovog posljednjeg telefonskog poziva ništa nije promijenilo.

- Ne znam što trebamo napraviti da bi se ovo promijenilo. Ta rupa, koja nije baš mala, stoji na cesti već tri mjeseca i nikoga nije briga za nju. Uz tu rupu, asfalt u cijeloj ulici je katastrofalan i trebalo bi ga mijenjati. Vašom inicijativom se promijenio cijeli asfaltni sloj na raskrižju na Maloj pošti, a nadam se kad gradski oci vide ovo, da će konačno reagirati. Svjesni smo da to nije jedina cesta u Zadru čiji je asfalt katastrofalan, ali svi mi plaćamo razne poreze i komunalne naknade i Grad bi trebao skrbiti o prometnicama, govori nam ogorčeni stanovnik tog dijela grada dodajući kako tom ulicom prođe više stotina automobila dnevno jer je to ulaz u Bili brig.

02. svibanj 2024 14:10