StoryEditorOCM
KalelargaFOTO SUBOTNJI ĐIR 4.TUNA, SUSHI & WINE FESTIVALA

Otvoren Eno-gastro sajam u dvorištu Palače Cedulin

Piše Zadarski.hr
3. veljače 2018. - 15:09
tuna_festival7-030218

U subotu je u okviru 4.Tuna, Sushi & Wine festivala u dvorištu palače Cedulin, Turističko-informativnog centra zadarske Turističke zajednice svečano otvoren Eno-gastro sajam na kojem će se u sljedećih tjedan dana u jtranjim i večernjim satima predstaviti poljoprivredni proizvođači, vinari i uljari zadarskog kraja. 

Uz nadinske i druge vinare i uljare Ravnih kotara svoj štand na ovom sajmu imaju, primjerice, i Zadarski tartuf Ivice Mataka, Solana Nin, šinjorina smokva sa svojim džemovima, tu se konačno u Zadru može nabaviti i ljuti umak Pašmanero OPG Matulića s otoka Pašmana, a svoje zelene proizvode i, ajvare i šalše donio je i OPG Davor Matak iz Krneze.

Svakog će se dana u atriju Cedulina predstaviti neki od zadarskih ugostitelja sa svojim jelima od tune i druge ribe, a u startu su svoja jela prestorani Foša Zadar i riblji restoran Fešta s otoka Žuta. Cijena bona za obrok je 10 kuna, a isto toliko i za čašu nekog od ponuđenih vina.

U glazbenom je dijelu otvorenja nastupila japanska jazz pjavačica Minami  Kayoko u pratnji hrvatskog jazz banda Black Coffee.

 

27. travanj 2024 05:27