StoryEditorOCM
KalelargaPROMET

Otvorena autocesta između čvorova Sveti Rok i Posedarje, zbog olujnog vjetra između mosta Maslenica i tunela Sveti Rok ograničenje brzine 40 km/h

Piše Mišel Kalajžić
1. travnja 2020. - 08:44

Od 6:30 za sve skupine vozila otvorena je autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, ali se zbog olujnog vjetra između mosta Maslenica i tunela Sveti Rok vozi uz ograničenje brzine 40 km/h.


Zbog jakog vjetra i dalje su samo za osobna vozila otvoreni: DC54 Maslenica-Zaton Obrovački i Paški most.

Na Jadranskoj magistrali između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na čvoru Kikovica u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, a za sav promet zatvoreni su čvorovi Oštrovica i Vrata i državna cesta između čvorova Lučice i Kikovica (DC3) u smjeru Rijeke zbog provođenja kontrole na čvoru Kikovica.

Stožer civilne zaštite donio je odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj uz iznimke poput opskrbe, dnevnih migracija zaposlenih u bitnim službama, hitne medicinske skrbi i slično. Policijski službenici kontroliraju ulaze u gradove i na kontrolnim punktovima mogu nastati veće gužve.

19. travanj 2024 15:16