StoryEditorOCM
KalelargaPK ZADAR

Otvorena ljetna sezona Škole plivanja - unatoč kiši u jutarnjim satima, uspješno održana "feštica" na bazenu Kolovare!

Piše Ivica GJERGJA
28. lipnja 2024. - 14:21

Članovi i prijatelji Plivačkog kluba Zadar, kao dobri domaćini i ove godine su se pobrinuli oko organizacije otvaranja ljetne sezone plivanja i Škole plivanja na otvorenom bazenu Kolovare, a gdje su i održali u vlastitoj organizaciji devetu Fešticu. Iako je kiša u ranijim jutarnjim satima odgodila na kratko provedbu događaja, Feštica je okupila velik broj djece svih uzrasta, ali i roditelja i gostiju. Predivan, sunčan i sportski dan bio je iza njih. Bilo je to lijepo i veselo druženje plivačica i plivača svih dobnih skupina, njihovih trenera, roditelja i prijatelja plivanja.

Počelo je čišćenjem bazena, a radove su preuzeli stariji plivači i plivačice (posao koji odrađuju svake godine) za što su nagrađeni prigodnim poklonima njihovih vjernih sponzora. Mlađa ekipa se okušala u dvije igre (cijeđenje majica i vođenje lopte na reketu), a svako dijete je za nagradu dobilo poklon Kluba. Pobjednici su u konačnici bili svi jer je zahvaljujući sponzorima bilo dovoljno nagrada. Sudjelovalo je stotinjak djece koji su bili podijeljeni u 4 grupe.

Decathlon je svojim rekvizitima upotpunio zabavno-sportski dio Feštice, koji su djeca odradila sa zadovoljstvom. Nakon završenog natjecanja uz obilje jela i pića, sportski dan se nastavio kupanjem i igrama u bazenu. Bila je to još jedna odlična Feštica, dobra organizacija druženja odraslih i najmlađih te izvrstan uvod u novu ljetnu sezonu.

- PK Zadar od srca zahvaljuje roditeljima plivača na nesebičnoj pomoći i potpori za organizaciju! Klub se zahvaljuje svima na dolasku i pozitivnoj atmosferi koja je cijelo jutro vladala bazenom Kolovare te je tako na najbolji mogući način obilježen početak ljeta i ljetne sezone plivanja stoji u zahvali PK Zadra.

Posebno ističu sponzore koje žele spomenuti: Cromaris, Dechatlon, Radio057, Caffe bar Spin, Locanda Food House and Bar, Famous Beach Bar & Grill, Taxi pizza Speedy, Gelateria Eva, Pizzeria Šime, Bob Rock‘s Ice cream Shop, Papica Burger House.

 

28. lipanj 2024 14:22