StoryEditorOCM
KalelargaFOTO&VIDEO

Ovo je mjesto gdje se dogodila pucnjava. Načelnik policije: "Ne mogu odgovoriti je li riječ o naručenom ubojstvu, ni odakle oružje!"

Piše Zadarski.hr
25. kolovoza 2022. - 12:00

Načelnik Policijske postaje Pag Željko Blaić dao je izjavu za novinare povodom pucnjave jutros na plaži Katarelac u kojoj je ubijen muškarac iz Crne Gore, a osumnjičen je državljanin Srbije.

Potvrdio je kako je na plaži Katarelac u tijeku obavljanje očevida i daljnjeg kriminalistčkog istraživanja.

- Osumnjičena osoba je dovedena u prostorije policijske postaje, riječ je o državljaninu Srbije. Identitet preminule osobe bit će javan nakon završetka kiriminalističkog istraživanja. U ovom slučaju u tijeku je suradnja s policijom Srbije i Crne Gore u realnom vremenu- rekao je načelnik paške policije. Nije htio odgovoriti je li riječ o naručenom ubojstvu, niti komentirati kako to da je strani državljanin kod sebe imao oružje.

- O svim podacima bit ćete obaviješteni nakon kriminalističkog istraživanja. Izvidi su tajni -rekao je.

Načelnik Općine Kolan Šime Gligora rekao je kako Katarelac spada pod jurisdikciju općine Kolan. Općina ima tri mjesta Kolan, Mandre i Kolanjski gajac, Ono što moramo istaknuti da su ta tri mjesta orijentirana na obiteljski turizam. Dio Katarelca je na području Zrća koje je orijentirano na zabavu i tu su takvi gosti. Ovaj incident neće škoditi imidžu obiteljskih destinacija u ostalim mjestima općine Kolan.

Što se tiče same sigurnosti na području Općine Kolan u svibnju je u Novalji bila konferencija s temom sigurnosti u turizmu gdje se govorilo upravo o ovakvim situacijama. Jedan od bitnih sponzora te konferencije je bio klub 'Noa'. Oni imaju visoke uvjete sigurnosti, imaju nadzorne kamere i 24 sata svoje zaštitare. Na području Općine Kolan imamo unutar mjesta nadzorne kamere a u Mandrama zaštitare- rekao je Gligora.

 

image

Mjesto gdje se dogodio krvavi obračun kod kluba Noa na plaži Katarelac

Zadarski.hr/
image

Mjesto gdje se dogodio krvavi obračun kod kluba Noa na plaži Katarelac

Zadarski.hr/
image

Mjesto gdje se dogodio krvavi obračun kod kluba Noa na plaži Katarelac

Zadarski.hr/
24. travanj 2024 02:55