StoryEditorOCM
KalelargaPUPIĆ BAKRAČ

"Ovi koji vode SDP nemaju neke škole i ne zrače inteligencijom..."

Piše Zadarski.hr
12. svibnja 2023. - 17:14
Zadar, 191022. Vijecnik Akcije mladih Marko Pupic Bakrac odrzao je konferenciju za medije ispred prostorija zadarskog HDZ-a prozivajuci premijera Plenkovica zbog Bozidara Kalmete.Jure Miskovic/Cropix

Marko Pupić Bakrač danas se na svom FB profilu ponovo referirao na nezavisne vijećnike i vijećnike SDP-a zato što su na posljednjoj sjednici podržali proračun za ovu godinu.

- Dan kada se pokazuje većina u predstavničkom tijelu je na izglasavanju proračuna. Očigledno je da mi nismo dio te većine. Što je i tko je ta većina pokazati će se u idućem periodu. Predsjednik vijeća, koji nas je podržavao, dio je manjine i kao takav mora otići. Kako će se izabrati novi i s kojom većinom, to nek mozgaju lumeni koji su ovo skrojili. Kad netko vuče poteze koje nitko ne razumije ili je genijalac ili je idiot. Ovi koji vode SDP nemaju neke škole i ne zraće inteligencijom, valjda onda imaju potvrdu od MENSE da su nekakvi genijalci koju će uskoro objaviti urbi et orbi - napisao je Pupić Bakrač na svom FB profilu. 

20. travanj 2024 04:28