StoryEditorOCM
KalelargaFOTO & VIDEO

Ovo je čovjek koji je pijan na Viru pokosio peteročlanu obitelj, mama je na mjestu ostala mrtva

Piše I. N.
19. kolovoza 2024. - 10:39
Privodjenje vozaca automobila koji je na otoku Viru uslijed neprilagodjene brzine vozilom naletio na pjesake od kojih je 24-godisnjakinja smrtno stradala dok su jos tri osobe zadobile teske tjelesne ozljede opasne po zivot, a jedna je osoba zadobila lakse tjelesne ozljede  Cropix/Cropix

Policija je oko 10 sati Županijskom državnom odvjetniku u Zadru privela 29-godišnjeg muškaraca odgovornog za strašnu prometnu nesreću na Viru.

Istragu vodi zamjenik županijskog državnog odvjetnika Ivica Škara, a nakon što kod njega bude ispitan osumnjičenik će biti priveden sucu istrage Županijskog suda koji će odlučiti hoće li 29-godišnjaku biti određen istražni zatvor.

Podsjetimo, 29-godišnjak je pijan 1,75 promila osobnim automobilom naletio na peteročlanu obitelj, majku, oca i troje malodobne djece na cesti Putu Lozica na Viru. Majka (24) je smrtno stradala na mjestu događaja, suprug (28) i dvoje djece su teško ozlijeđeni, dok je jedno dijete zadobilo lakše ozlijede.

image

Privodjenje vozaca automobila koji je na otoku Viru uslijed neprilagodjene brzine vozilom naletio na pjesake od kojih je 24-godisnjakinja smrtno stradala dok su jos tri osobe zadobile teske tjelesne ozljede opasne po zivot, a jedna je osoba zadobila lakse tjelesne ozljede
 

Cropix/Cropix
image
Cropix/Cropix
image
Cropix/Cropix
image
Cropix/Cropix
image
Cropix/Cropix
 

16. rujan 2024 21:11