StoryEditorOCM
KalelargaDRAMA NA BELAFUŽI

Ozbiljno zaprijetio paru 20-godišnjaka, a onda se zatvorio u stan i prijetio policiji da će aktivirati plinsku bocu!

Piše Zadarski.hr
2. svibnja 2024. - 09:46

Policijski službenici Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom kojeg se sumnjiči za kazneno djelo prijetnje te kazneno djelo prisile prema službenoj osobi u pokušaju.

Sumnjiči ga se da je 30. travnja oko 5.50 sati u Zadru na gradskom predjelu Belafuža uputio ozbiljne prijetnje 20-godišnjakinji i 20-godišnjaku, odnosno svojim susjedima, a potom se zatvorio u stan te po dolasku policijskih službenika na mjesto događaja pokušao spriječiti službene osobe u obavljanju službene radnje prijeteći aktiviranjem plinske boce.

Muškarac je sam živio u stanu kao podstanar, dolazi sa šireg zadarskog područja, a policiju su pozvali njegovi susjedi kojima je lupao po vratima. Policijski službenici su brzom reakcijom, uz uporabu sredstava prisile uhitili 30-godišnjaka koji je potom priveden u prostorije policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava te je 30. travnja u večernjim satima predan u pritvorsku jedinicu PU zadarske.

25. lipanj 2024 09:05