StoryEditor
KalelargaMLADEN GRDOVIĆ

‘Paulo je bio moj jedini brat, moja desna ruka, moje sve. Takvog brata na svitu nije bilo...‘

Piše B.S.
3. svibnja 2021. - 12:15

- Paulo je bio moj jedini brat, moja desna ruka, moje sve. Takvog brata na svitu nije bilo. Brinuo se o meni, o svemu. O mom životu, pjevanju. Više od deset godina je bolovao, dva puta je operiran. Bio je jedinstven slučaj u svijetu po tome koliko se dugo uspješno borio protiv takve teške bolesti. Čudo je on bio, čudo.. – rekao je u ponedjeljak ujutro neutješni zadarski pjevač Mladen Grdović nakon što je u nedjelju oko 19 sati u zadarskoj Općoj bolnici od posljedica teške bolesti preminuo njegov jedini brat Paulo.

Iako se više od deset godina borio s karcinomom pluća u poslijepodnevnim satima mu je naglo pozlilo, pa su ga kolima Hitne pomoći odvezli u bolnicu gdje je, nažalost preminuo. U Arbanasima je živio u kući zajedno s Mladenom i njegovom obitelji.

- Dugo se borio, no sinoć mu je naglo pozlilo. Nemojte me više ništa pitati, ne mogu govoriti, ne mogu – rekao je kroz suze Mladen kojeg je u kratkom vremenu potresla još jedna teška obiteljska situacija. Prošle je godine nakon 22 godine zajedničkog života i službeno okončan njegov brak sa suprugom Brankicom, što je Mladen teško podnio.

Iako je Grdović cijelo vrijeme opovrgavao loše odnose tvrdeći kako “ljubav sve pobjeđuje” Brankica je nakon podnijela tužbu radi razvoda braka, a sud je to potvrdio u kolovozu zaključivši kako nema šanse da se par pomiri. Njegov brat Paolo uvijek je nastojao izmiriti situaciju.

- Svi ga nude pićem, a njemu je to teško odbiti da ne uvrijedi ljude - rekao je jednom prilikom novinarima pokušavajući objasniti jednu od situacija u kojoj bi se našao njegov brat Mladen.

26. lipanj 2022 09:37