StoryEditorOCM
KalelargaLJETNE MUKE

Petrčanci: ‘U srcu turističke sezone zadarska Čistoća ne odvozi smeće!‘ Direktor Krstičević: ‘Zbog kvara na vozilu nekoliko kanti nije ispražnjeno...‘

Piše Iva Ivanac
5. srpnja 2022. - 14:00

Jedna ulica zadarskog turističkog bisera guši se u smeću. Mještani iz Ulice VI u Petrčanima javljaju kako se otpad koji se iz njihovog mjesta inače odvozi ponedjeljkom i četvrtkom, jučer nije odvezao. Ljutiti su jer su Petrčane prepune turista koji u svakom kutku ugledaju kante i kontejnere prepune smeća iz kojih se šire neugodni mirisi. 

- Ovo je nedopustivo! U srcu turističke sezone zadarska Čistoća ne odvozi smeće. Pa pogledajte na što nam misto liči. Prava turistička razglednica, govori nam sarkastično čitatelj koji nam je i poslao fotografije otpada. Kazao je kako je u ponedjeljak poslijepodne pokušao telefonski dobiti Čistoću kako bi ih pitao zbog čega otpad nije odvezen i kada će to napraviti, ali u svom naumu nije uspio. 

- Zvao sam ih jučer poslijepodne na telefon dostupan na njihovim internetskim stranicama. Međutim, nitko se nije javljao osim automata koji vam nudi razne opcije pa čak i razgovor s djelatnikom čistoće ako ostanete čekati na liniji. Naravno da se poslijepodne nitko nije javljao pa sam pokušao i u utorak ujutro, ali na telefonske pozive nitko nije odgovarao, naglašava nam čitatelj. 

Kako bi saznali kada će se u turističkom mjestu pored Zadra odvesti otpad, nazvali smo direktora zadarske Čistoće Ivana Johna Krstičevića koji je provjerio što se dogodilo.

- Zbog kvara na vozilu za odvoz otpada, nekoliko kanti u Ulici VI nije ispražnjeno, ali na putu prema Petrčanima je jedna ekipa koja će uskoro odvesti otpad, kazao je direktor Čistoće dodajući kako će problem biti uskoro riješen. 

25. travanj 2024 03:10