StoryEditorOCM
KalelargaPANCIRNA KOŠULJA

Počelo suđenje egzekutoru sa Zrća: pogledao je snimku ubojstva pripadnika škaljarskog klana, a sutkinji rekao "nisam kriv"! Imamo video...

Piše Zadarski.hr
12. travnja 2023. - 10:19

Nakon osam mjeseci od uhićenja u srijedu je na Županijskom sudu u Zadru počelo suđenje 29-godišnjem Dušku Tanaskoviću iz Kragujevca koji je optužen da je 25. kolovoza prošle godine godine u šest sati, ispred noćnog kluba na plaži Katarelac na otoku Pagu, likvidirao 39-godišnjeg državljanina Crne gore Gorana Vlaovića.

- Nisam kriv! - kazao je Tanasković nakon čega mu je sutkinja Ana Brkić pokazala snimku ubojstva za koje ga se tereti.

Tanaskovića brani splitski odvjetnik Vinko Gulišija, optužbu zastupa zamjenik županijskog državnog odvjetnika Ivica Škara, a obitelj ubijenog Vlaovića zadarski odvjetnik Boris Radman.

Donosimo prve fotografije iz sudnice Županijskog suda u Zadru.

Tanaskoviću se sudi za ubojstvo, za što je zapriječena kazna od pet do 20 godina zatvora. Krunski dokaz na sudu upravo je šokantna video snimka egzekucije za koju se tereti Tanasković.

Zbog njegovog dolaska na Županijski sud, mjere osiguranja su podignute na najvišu razinu. Tanasković u sudnici nosi pancirnu košulju, kao i dvojica pripadnika pravosudne policije u njegovoj pratnji.

02. svibanj 2024 12:54