StoryEditorOCM

Pogledajte snimku prometne nesreće: vozačica prošla kroz crveno i zabila se u policijsko vozilo, ozlijeđene policajce spasili zračni jastuci!

Piše Mišel Kalajžić
26. ožujka 2024. - 16:19

U posjedu smo video snimke nastale nekoliko trenutaka nakon teške prometne nesreće sinoć na raskrižju kod trgovačkog centra Interspar.

Na snimci koju nam je za objavu ustupio čitatelj, vidi se policijsko vozilo u kojemu su se aktivirali zračni jastuci, te policajci koji izlaze iz automobila uzdmani strahovitim udarom.

Policajci su zadobili lakše tjelesne ozljede i prebačeni su u bolnicu. Prava je sreća da nitko nije teže stradao.

Prometna nesreća dogodila se u ponedjeljak oko 21.50 sati na raskrižju Ulica Ante Starčevića, 4. Gardijske brigade i Bleiburških žrtava, dvije su osobe lakše ozlijeđene, objavila je PU zadarska.

Prema rezultatima očevida, prometna nesreća se dogodila dok je 20-godišnja hrvatska državljanka upravljala automobilom zadarskih registarskih oznaka te iz Ulice 4. Gardijske brigade ušla u raskrižje za vrijeme trajanja crvenog svjetla na semaforu za njezin smjer kretanja, uslijed čega oduzima prednost prolaska i udara u stražnji lijevi dio službenog automobila Policijske uprave zadarske, koji potom izlijeće s kolnika na prometni otok gdje udara u metalni stup semafora.

Zbog zadobivenih ozljeda, dva policijska službenika su prevezena u zadarsku bolnicu gdje im je pružena liječnička pomoć te su im utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Za vrijeme provođenja očevida na mjestu događaja, u vremenu od 22.10 do 23.15 sati, za sav promet zatvorena je bila Ulica 4.Gardijske brigade te se promet odvijao obilaznim pravcima.

Sukladno odredbama Zakona o sigurnosti cestovnog prometa, vozačica će biti prekršajno sankcionirana.

27. travanj 2024 03:28