StoryEditorOCM
KalelargaPROVALJENO JE U KUĆE U MASLENICI, POLAČI, NA VIRU, U STAN U ZADRU...

Pokraden je novac i zlatni nakit, štete vlasnicima su velike, a najgore je prošao Njemac koji se opustio na odmorištu na autocesti!

Piše Zadarski.hr
26. srpnja 2019. - 12:10
8396888

U Maslenici je nepoznati počinitelj provalio u kuću 37-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio  zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna

U četvrtak je tijekom dana u Viru nepoznati počinitelj provalio u kuću 30-godišnjeg vlasnika, odakle je otuđio  zlatni nakit, a materijalna šteta također iznosi nekoliko tisuća kuna.

Na Obali kneza Branimira u Zadru provaljeno je u stan 29-godišnje vlasnice, odakle je ukraden novac i zlatni nakit.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena.

U četvrtak je u Ulici Bože Peričića u Zadru nepoznati počinitelj provalio u vozilo/kamper u vlasništvu 39-godišnjeg državljanina Irana, odakle je otuđio novac, fotoaparat, naočale i druge osobne stvari.

Materijalna šteta će biti naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.       

U Polači je provaljeno u kuću u vlasništvu 70-godišnjaka, odakle je ukraden novac.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

U Jasenicama, na odmorištu A1, nepoznati počinitelj je iz vozila u vlasništvu 52-godišnjeg njemačkog državljanina otuđio torbicu s dva mobitela, novcem, dokumentima i drugim stvarima, a materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

25. travanj 2024 02:07