StoryEditorOCM
KalelargaINCIDENT U DRAGAMA

Policajac koji je pucao u svoje vozilo udaljen iz službe i pritvoren

Piše M.K.
31. svibnja 2019. - 11:49
9331323

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim policijskim službenikom, kojeg se sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, te je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Policijski službenik je udaljen iz službe, a protiv njega je podnesen zahtjev za pokretanje postupka zbog teže povrede službene dužnosti.

Podsjetimo, u srijedu oko 19.50 sati u Dragama, policijski službenik koji se nalazi na dužem bolovanju je u svom dvorištu iz lovačkog oružja pucao je u svoje osobno vozilo, kojom prilikom nije bilo ozlijeđenih osoba, a na vozilu je nastala materijalna šteta.

Prema prvim rezultatima kriminalističkog istraživanja, utvrđeno je kako je 52-godišnji policijski službenik iz lovačke puške koju legalno posjeduje, dok se sam nalazio u dvorištu, ispalio više hitaca u svoje osobno vozilo marke Opel Astra.

Kako je bio u rastrojenom stanju i pod utjecajem alkohola 1,14 promila pružena mu je adekvatna liječnička pomoć na Odjelu psihijatrije zadarske opće bolnice.

28. travanj 2024 06:41