StoryEditorOCM
KalelargaEPILOG NAPADA

Policija će trojicu maloljetnika i jednog punoljetnika optužiti za nanošenje teške ozljede u pokušaju! Pojavio se i treći video...

Piše Ivica Nevešćanin
23. travnja 2021. - 15:40

Policija će, kako neslužbeno doznajemo, najvjerojatnije podnijeti kaznene prijave za nanošenje teških tjelesnih ozljeda protiv trojice maloljetnika i jednog 18-godišnjaka.

Dvoje maloljetnika u dobio od 15 godina iz Zadra i Radovina, te 17-godišnjak iz Vira, kao i 18-godišnjak iz Benkovca, sudjelovali su u napadu na 14-godišnjak u četvrtak navečer, a 18-godišnjak je maloljetnika pretukao prije mjesec dana na autobusnom kolodvoru, što je također zabilježeno snimkom mobitelom. U večeri incidenta on je snimao početak napada, odnosno kako 15-godišnjak šakom u glavu udara 14-godišnjaka, s kojim inače dijeli isti razred jedne zadarske osnovne škole.

U međuvremenu je do Zadarskog.hr došao i treći video na kojem se, kako tvrde naši izvori, vidi kako jedana od napadača od četvrtka mlati dječaka nižeg i slabijeg od sebe. Incident je snimljen u nekom dvorištu na javnoj površini, uokolo stoje vršnjaci koji "navijaju" dok očito slabiji dječak pada na pod višestrukim snažnim udarcima jačeg i većeg mladića. Kad je sklupčan završio na zemlji napadač mu zadaje i snažan udarac nogom. 

25. travanj 2024 00:00