StoryEditor
KalelargaPROŠLE GODINE

Policija otkrila četvoricu Zadrana koji su pretukli 39-godišnjaka u klubu ‘Opera‘. Među njima i Sanel Hodžić za kojim je izdana potjernica!

Piše Zadarski.hr
30. travnja 2021. - 09:52
ArhivaLuka Gerlanc/Cropix

Policijski službenici kriminalističke policije Policijske uprave zadarske proveli su kriminalističko istraživanje nad pet muških osoba, u dobi od 43, 32, 27 i 28 godina zbog sudjelovanja u tučnjavi te nad 35-godišnjakom kojeg se sumnjiči za neprijavljivanje kaznenog djela.

Naime, njih četvoricu se sumnjiči da su u 1. ožujka 2020. godine oko 6 sati u ugostiteljskom objektu na Obali kralja Tomislava u Zadru fizički napali 39-godišnjaka i pritom ga teško tjelesno ozlijedili.

Neslužbeno doznajemo da se incident u kojem su četvorica muškaraca napala 39-godišnjaka s područja Zadra dogodio u noćnom klubu Opera. Svi sudionici incidenta su iz Zadra. Napadnuti 39-godišnjak je zadobio prijelom jagodične kosti.

Prijavljeni za napad su zaštitar Emanuel Ćosić (43), Sanel Hodžić (32), Frane Grbić (28) i Andrija Matijević (27). Sanelu Hodžiću i Frani Grbiću inače traje suđenje zbog fizičkog napada na zadarskog ugostitelja ispred noćnog kluba Hype prije dvije godine. 

Nadalje, 35-godišneg Nijaza Aličevića, kao odgovornu osobu ugostiteljskog objekta se sumnjiči da iako je znao kako je počinjeno kazneno djelo, to nije prijavio, čime je onemogućio otkrivanje samog kaznenog djela kao i počinitelja.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, Ćosić, Matijević i Grbić su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, dok se kaznena prijava zbog sumnje na kazneno djelo sudjelovanje u tučnjavi podnosi nadležnom državnom odvjetništvu.

Također, protiv Aličevića, nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog sumnje na kazneno djelo neprijavljivanje kaznenog djela, te je isti u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok je Sanel Hodžić, kao prvoprijavljeni i navodni inicijator napada na oštećenika, za sada nedostupan policiji. Hodžić je Zadar napustio prošlog tjedna i policija smatra da se nalazi u bijegu te je za njim izdana potjernica. 

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

27. srpanj 2021 12:21