StoryEditorOCM
KalelargaKAZNENE PRIJAVE

Policija otkrila lopove u Kruševu i Vrsima: jedan iz apartmana ukrao novac i zlatni prsten, a drugi - građevinski materijal!

Piše Zadarski.hr
25. kolovoza 2023. - 10:12

Policija je otkrila počinitelji imovinskih kaznenih djela u Kruševu i Vrsima.

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave šibensko-kninske proveli su tako kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog kaznenog djela teške krađe.

Sumnjiči ga se da je 20.kolovoza u Kruševu, provalio u apartman kojeg koriste državljani Slovenije, odakle je ukrao novac i zlatni prsten, čime je strane državljane oštetio za nekoliko stotina eura.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, protiv njega je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Zbog kaznenog djela krađe, zadarska policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 52-godišnjim hrvatskim državljaninom.

Naime, sumnjiči ga se da je 21.srpnja sa gradilišta kuće u Vrsima u vlasništvu 59-godišnjeg mađarskog državljanina ukrao građevinski materijal: keramičke pločice i ljepilo, vrijednosti nekoliko tisuća eura.

Protiv osumnjičenog se nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog krađe.

30. travanj 2024 13:28