StoryEditor
KalelargaEPILOG NASILJA

Policija prijavila 19-godišnjaka i dvojicu maloljetnika zbog napada na 14-godišnjaka: sva trojica su pritvorena!

Piše Zadarski.hr
24. travnja 2021. - 11:00
Luka Gerlanc/Cropix

Iz PU Zadarske javljaju kako su trojica mladića, koji su u četvrtak navečer napali 14-godišnjaka, završila u pritvoru i s kaznenim prijavama. Policijsko priopćenje prenosimo u cjelosti:

- Nastavno na događaj o kojem smo izvijestili javnost 23. travnja 2021. godine, policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad dva maloljetnika i 19-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela na štetu maloljetne muške osobe.

Naime, dva maloljetnika se sumnjiči da su 22. travnja oko 20 sati u Ulici Bana Josipa Jelačića u Zadru fizički napali maloljetnu mušku osobu udarajući ju rukama po tijelu i glavi čime su joj nanijeli ozljede koje su u Općoj bolnici Zadar okvalificirane kao lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije.

Spomenutog 19-godišnjaka se sumnjiči da se, početkom ožujka ove godine u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nasilnički ponašao prema istoj maloljetnoj osobi na način da ju je fizički napao udarajući je rukama po tijelu.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja dvojica maloljetnika su predana pritvorskom nadzorniku, dok se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda u pokušaju.

19-godišnjak je također predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske, a nadležnom državnom odvjetništvu je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Nasilničko ponašanje - stoji u priopćenju PU Zadarske. 

item - id = 1093646
related id = 0 -> 1136343
related id = 1 -> 1136234
19. listopad 2021 19:45