StoryEditorOCM
KalelargaEPILOG TUČNJAVE U KOVAČKOJ ULICI

Policija privela Igora Babića (36), D.I. (20) i A.K. (20), Daruvarac nije sudjelovao u incidentu!

Piše I.Nevešćanin
10. lipnja 2019. - 20:10
daruvarac4-100219

Zadarska policija uhitila je tri muškarca koja se dovode u vezu s tučnjavom koja se dogodila prošle nedjelje u kafiću Teatro u Kovačkoj ulici oko 1.40 sati iza ponoći.

POLICIJA NAJMANJE DESET OSOBA DOVODI U VEZU S NEDJELJNOM TUČNJAVOM Tko se i zašto potukao u Kovačkoj ulici i gdje je bio Daruvarac? Evo što nam je rekao vlasnik bara Toni Šimićev... 

U ponedjeljak su na Prekršajni sud privedeni Igor Babić (36) te dvojica mladića u dobi od 20 godina, D.I. i A.K. Svi troje privedeni su uz prekršajnu prijavu za narušavanje javnog reda i mira, odnosno za naročito drsko i nepristojno ponašanje i vrijeđanje građana. Nakon saslušanja sud ih je pustio na slobodu.

Prema dosadašnjim rezultatima kriminalističkog istraživanja, Babić se najprije verbalno, a potom i fizički sukobio s dvojicom 20-godišnjaka, od kojih je D.I. policiji otprije poznat kao pripadnik navijačke skupine Tornado koji je prije dvije godine sudjelovao u napadima na navijače bugarskog Levskog, kada je u ulici Krešimira Ćosića bakljom zapaljen jedan BMW bugarskih registarskih oznaka. Igor Babić javnosti je postao poznat kao prijatelj Darka Kovačevića Daruvarca kojeg je prošle srijede na parkiralištu trgovačkog centra Supernova, nožem i kamenjem napao Ivan Basa (35) iz Zadra. Basa je tom prilikom nožem posjekao Daruvarca, a Basi je oštetio automobil.

S Babićem je u nedjelju ujutro u Teatra bio i Daruvarac sa svojim bratom, ali oni nisu sudjelovali u incidentu, potvrđeno nam je u policiji.

Fizički sukob Babića i dvojice 20-godišnjaka nastavio se izvan lokala, uslijed čega je uništeno nešto inventara, razbijene su čaše i razbacane stolice, ali nakon naguravanja nitko od sudionika nije tražio medicinsku pomoć.

Iz policije naglašavaju da se obrada slučaja nastavlja.

24. travanj 2024 10:08